M&C Musical Instruments Distributor SRL a fost infiintata in 1997 din dorinta de a deveni un partener de incredere oricarui muzician amator sau profesionist prin seriozitate, servicii de calitate si o intelegere deosebita a pietei autohtone.

Reprezentam cu mandrie, in Romania, branduri care au schimbat industria muzicala precum Korg, Vox, Ibanez, Tama, Marshall, Peavey, Casio, Takamine, PRS, Seymour Duncan, Samson, Kurzweil, LP, Ghs, Elixir sau Vintage. Acum avem un lant propriu de 10 magazine, in curs permanent de dezvoltare, o retea de dealeri in intreaga tara, precum si un magazin online conceput la un standard garantat sa satisfaca orice pretentii.

De ce MC Music?
  Pentru ca suntem o echipa tanara si motivata. Pentru ca toti angajatii nostri canta la un instrument sau au macar o voce deosebita. Pentru ca suntem o famile strans unita de chitaristi, basisti, bateristi, clapari, DJ si ingineri de sunet. Pentru ca in timpul nostru liber suntem in sala de repetitii sau pe scena, la fel ca voi!

Suntem prezenti la toate targurile importante din lume si astfel suntem la curent cu toate noile aparitii. Oricand suni la 021 456 12 90, vei vorbi cu un specialist. Cu cineva care cunoaste toate produsele din oferta si care iti poate oferi un sfat bazat pe experienta. Cineva care a folosit produsul si iti poate raspunde usor intrebarilor tale.

Intreaga noastra activitate este ghidonata de setul nostru de valori fundamentale

Sa fim sinceri si onesti in fiecare aspect al afacerii noastre
Ne place sa ne definim printr-un comportament cu principii morale ridicate. Etica noastra este temelia firmei pentru mai bine de 15 ani. Oricand ne vei adresa o intrebare, poti fi sigur ca vei primi un raspuns corect in cel mai scurt timp.

In fiecare an mai buni
Ne straduim sa fim din ce in ce mai buni in fiecare an. Sa oferim servicii mai complexe, o oferta de produse mai bine adaptata cererii tale. Analizam toate procedeele noastre in permanenta, pentru a fi siguri ca vei avea o experienta cat mai placuta cu noi, si oriunde gasim ca am putea imbunatati ceva, ne apucam direct de treaba!

Sprijina comunitatea care te sprijina!
Nu ajungi sa ai 8 magazine fara sa intelegi ca doar impreuna putem fi puternici. Sprijinim cu orice ocazie dezvoltarea culturii muzicale in Romania, studiul unui instrument muzical si orice poate starni pasiunea care ne uneste in muzica.

Nu uita niciodata!
Nu am uitat si nu vom uita niciodata ce inseamna prima chitara, primul instrument, primul pas inspre muzica. Aceasta este probabil cea mai mare responsabilitate pe care o avem: sa nu uitam ca nu vindem produse, ci oferim un viitor.