TOP melodii 2021 – cele mai ascultate hituri ale anului

TOP melodii 2021 – cele mai ascultate hituri ale anului

Topul cu cele mai ascultate melodii în 2021 vine acum în întâmpinarea ta cu hituri celebre, pe care le-ai ascultat cu siguranța cel puțin o singură dată în anul anterior. În caz contrar, acum este momentul să o faci!

1. Top 10 melodii 2021 din lume

Topul cu melodii internaționale în 2021 este unul extrem de divers, fiecare platformă de streaming având preferații ei. Totuși, majoritatea recunosc hiturile de mai jos ca fiind cea mai ascultată muzică! Unele melodii sunt lansate încă din 2020, devenind preferatele tuturor în anul care tocmai a trecut.

10. Woman – Doja Cat

„Woman” este considerat imnul femeilor în anul 2021, Doja Cat fiind rapperița, cântăreața și compozitoarea americană a momentului. 

9.  Blinding Lights – The Weeknd

Piesa este una reprezentativă anilor 1980, atât în ceea ce privește sintetizatoarele, cât și estetica disco a clipului video. Blinding Lights este produsă de Max Martin, cel mai prestigios compozitor și producător de muzică contemporană. 

8. Easy on Me – Adele

Lansată pe 15 octombrie 2021, melodia este single principal de pe cel de-al patrulea album al artistei, ajungând în top 10 în peste 40 de țări.

7. Levitating – Dua Lipa

Melodia face parte din cel de-al doilea album al său, Future Nostalgia, și este o piesă electro-disco care încorporează elemente de dance-pop, pop-funk, power pop și space rock, precum și stiluri pop și R&B din anii 1970, 1980 și 1990. 

6. Good 4 U – Olivia Rodrigo

Este un cântec care îmbină stiluri rock, pop, punk, grunge, emo și alternative, fiind al treilea single de pe albumul de studio de debut al lui Rodrigo, Sour (2021).

5. MONTERO (Call me by your name) – LIL NAS X

Cântecul este single principal și piesă de titlu a albumului de debut al lui Lil Nas X, lansat pe 17 septembrie 2021. Piesa a luat numele filmului Call Me by Your Name și a poveștii lui de dragoste. 

4. Drivers License – Olivia Rodrigo

Single-ul a primit nominalizări pentru „Înregistrarea anului”, „Cântecul anului” și „Cea mai bună interpretare pop solo” la Premiile Grammy din 2022.

3. Pepas – Farruko

A devenit locul unu în topul US Hot Dance/Electronic Songs și cel mai iubit single al lui Farruko până în prezent.

2. STAY – Justin Bieber 

Este o melodie a rapperului și cântărețului australian Kid Laroi și a cântărețului canadian Justin Bieber. A fost lansată pe 9 iulie 2021 și a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 și în Billboard Global 200. 

1. Bad Habits – Ed Sheeran

Lansată pe 25 iunie 2021, melodia este single principal al celui de-al cincilea album al artistului. A fost un succes comercial, ajungând pe primul loc în 28 de țări. Este cea mai ascultată melodie în 2021.

2. Top melodii românești 2021

Cea mai ascultată muzică românească în 2021 și cele mai apreciate hituri care au fost cunoscute pe radio și pe principalele platforme de streaming sunt regăsite mai jos în TOP 10 melodii ale anului:

10. Cel puțin o veșnicie – Cleopatra Stratan & Edward Sanda

9. Cheia inimii mele – Dj Project & MIRA

8. Pentru totdeauna – Irina Rimes & Grasu XXL

7. Dacă tu nu ai fi – Ioana Ignat & Edward Sanda

6. Rita – Connect-R & Smiley

5. Jumătatea mea mai bună – 3 Sud Est & Andra

4. Invisible – Andra & Lil Eddie

3. Iubesc – Pepe

2. De 3 zile nu am somn – Emilian & Theo Rose

1. N-Aud – Carla’s Dreams & EMAA

3. Top melodii Tik Tok 2021

Tik Tok este o platformă care poate transforma un single oarecare în cea mai ascultată melodie din lume în 2021, ceea ce s-a și întâmplat. Majoritatea artiștilor care s-au făcut remarcați în anul anterior au devenit pentru prima dată populari pe Tik Tok. 

10. Robin Schulz feat. Alida – In Your Eyes

9. Doja Cat – Boss B*tch (from Birds of Prey: The Album)

8. Millie B – M to the B

7. POP SMOKE – WHAT YOU KNOW BOUT LOVE

6. Emmy Meli – I Am Woman 

5. Glass Animals – Heat Waves

4. Doja Cat – Streets

3. GAYLE – abcdefu

2. Laxed (Siren Beat) – Jawsh 685

1. Cardi B – WAP feat. Megan Thee Stallion 

Așadar, acestea sunt topurile cu cele mai ascultate și mai populare melodii ale anului 2021. Dacă ai ratat vreuna, acum este momentul să o adaugi în playlist-ul tău, iar dacă îți dorești să ajungi peste câțiva ani și tu într-un top asemănător, alege instrumente muzicale de cea mai bună calitate și exersează zilnic!

Sursa foto: Unsplash.com

admin

Leave a Reply